3F er sponsor for Superligaen

Derfor er 3F sponsorer på Superligaen

3F har i årevis sponsoreret fodbold; Både på kvinde- og herresiden. Nu har vi fået mulighed for at samle vores aktiviteter i ét stort sponsorat af Superligaen. Det har vi benyttet os af for at skabe mest mulig opmærksomhed på 3F.

Fodbold skaber fællesskab, forbinder Danmark og er en stærk arbejderidræt, og netop derfor er 3F og dansk fodbold er et super godt match.

Bak op og skab stemning på lægterne

Med sponsoratet vil 3F bidrage til øget stemning på stadion med endnu flere fans på lægterne.

Derfor har du, når du er medlem hos 3F, mulighed for at hente en billet til 3F Superliga kampene og købe en ledsagerbillet med rabat. 

Mere om medlemstilbuddet

Billetter hentes via Mit3f.

3F billetter gøres tilgængelige fra onsdag morgen i ugen op til kampen. Så hvis den kamp, du gerne vil se, spilles fredag har du to dage til at hente billet. Spilles kampen derimod søndag, har du lidt længere tid at løbe på.

Er kampen udsolgt allerede før onsdag morgen, må vi melde udsolgt. Så vil du være helt sikker på at få billet til en bestemt kamp, så anbefaler vi, at du køber en almindelig billet, så snart de sættes til salg på klubbens hjemmeside.

3F billetten gælder som hovedregel til neutrale tribuner på stadion. I nogle af klubberne vil 3F billetten gælde til særlige afsnit eller sektioner på stadion. Er den pågældende sektion udsolgt, er det ikke muligt at hente en 3F billet til andre sektioner på stadion.

Er du sæsonkort-holder og vil du være sikker på at du har en fast plads sammen med dine sædvanlige med-fans, så anbefaler vi dig at holde fast i dit sæsonkort.

Du kan ikke hente billet til klubbens udebaneafsnit. Og naturligvis er klubbens sikkerhedsreglement også gældende for 3F's medlemmer. 

Ledsagerbillet

Når du har hentet billet til dig selv, har du mulighed for at købe én ledsagerbillet med 30% rabat. Ledsagerbilletten kan ikke ombyttes eller sælges videre. Du betaler for billetten i klubbens billetsystem.

Billetten er personlig

Hvis du vil benytte muligheden for at komme på stadion, skal du gå ind via Mit3F, hvor du logger ind med NemID. Den billet, du henter, er personlig og må ikke overdrages eller sælges. Klubben kan foretage kontrol ved indgangen på stadion. I tilfælde af misbrug af billetter, kan 3F lukke for medlemmets adgang til billetter. 

Billetten er skattepligtig

Billet til 3F Superliga kampe er et tilbud til dig, der er medlem af 3F. Men du skal huske, at opgive værdien af de billetter du har brugt til SKAT, når du får din selvangivelse hvert år.

 

 
id-2